London River entuk ganjaran lengket sawise nglayani pecker lemak - 2022-02-23 04:35:31

Iki for choir : 12:49 Waos : 494 Kintamani : 2022-02-23 04:35:31
Ngobrol : Kasus Bad saka Bal Biru. Sanajan dheweke wis suwe ora dadi ibu tiri, London Rivers wis ngupayakake supaya bisa nyedhaki anak tirine. Dina iki, dheweke nggawa menyang level liyane. Dheweke nelpon dheweke menyang jedhing kanggo mbantu dheweke tekan sawetara panggonan sing ora bisa dicukur dhewe. Yaiku, wilayah watara dheweke pus lan bokong. Amarga dheweke panas banget, dheweke ora bisa mbantu nanging njaluk boner sing gedhe nalika dheweke cukur ing wilayah ngisor. Nalika dheweke sok dong mirsani, dheweke nemtokaken kanggo menehi wong sing nurturing, stepmotherly bukkake. Esuke, London nongkrong ing pawon nalika anak tiri dheweke mlebu kanggo ngobrol karo dheweke babagan apa sing kedadeyan ing antarane dheweke. Dheweke kepengin ngaso, supaya dheweke bali menyang ruang tamu ing ngendi dheweke nyelehake sirahe ing jejere kontol. Ora let suwe dheweke dadi hard rock maneh, lan dheweke njupuk batang ing antarane lambene. Sedhela mengko, dheweke duwe kasus bal biru sing kudu diurus. Dheweke mlebu kamar ibu tiri lan nggugah dheweke saka istirahat supaya dheweke bisa ngrampungake pakaryan sing diwiwiti sadurunge. Panjenenganipun plunges kontol nang dheweke pus lan pummels dheweke nganti dheweke panting lan moaning. Dheweke nyeleh ing dheweke bali lan nyebar dheweke sikil metu ing udhara kanggo njupuk kontol saka sisih, lan banjur ngijini wong lan kabeh liwat dheweke pasuryan. Dheweke nyebut dheweke minangka putra tiri sing paling apik ing donya, nanging dheweke minangka MVP nyata!, 2022-02-23 04:35:31
Kafka: