Cah ayu mesum pleasuring dheweke anyar adhine-ing-hukum - 2022-02-25 02:05:14

Iki for choir : 06:15 Waos : 13035 Kintamani : 2022-02-25 02:05:14
Ngobrol : Mbakyu sing curiga. Alison Rey ketemu adhine ipar anyar, Rebecca Vanguard, kanggo pisanan, sanajan dheweke ora seneng banget. Dheweke rada kuwatir yen Rebecca mung nggunakake adhine kanggo pindhah saka Amerika menyang Kanada. Nyatane, dheweke kuwatir banget nganti dheweke duwe tekad kanggo ngerteni sapisan lan kanggo kabeh. Nalika Rebecca ngunjungi piyambak ing sawijining dina, Alison curiga babagan carane bubbly lan manis dheweke. Dheweke ora pengin tiba-tiba, mula dheweke nyoba takon karo Rebecca babagan carane dheweke ketemu karo adhine lan melu dheweke. Mung kabeh katon cepet banget. Seketika jomblo, trus sesok duwe bojo wong liyo?? Nanging nalika Rebecca pungkasane ujar manawa dheweke lesbian, dudu sing dikarepake Alison. Alison ngerti yen Rebecca lan sadulure padha kanca, nanging yen dheweke ngerti yen kulawargane Rebecca nganggep dheweke ala, dheweke nawarake kanggo omah-omah supaya dheweke adoh saka dheweke. Sanajan Alison ora yakin apa sing kudu ditindakake, dheweke kaget karo kahanane Rebecca lan ngerti yen sadulure minangka jinis sing bisa nulungi wong sing butuh. Nanging, minangka lesbian dhéwé, dheweke wiwit wonder apa adhine duwe plans malah luwih gedhe kanggo Rebecca ... Utamané nalika Rebecca ngakoni yen dheweke ngandhani kabeh babagan Alison dadi lesbian. Dumadakan, swasana owah-owahan minangka Rebecca shyly teka dhateng Alison, nekat kanggo tutul saka wong wadon liyane lan wiwitan anyar ing urip.A Lison kang ora bisa kanggo nguripake dheweke mudhun, rauh nyerah kanggo nuntun Rebecca liwat dheweke pisanan lesbian ketemu.AS Rebecca teka batal. karo Alison kang ibu ing dheweke pus, Alison kang cantik manawa nggawa wong-wong mau bebarengan ana rencana sadulure kabeh bebarengan!, 2022-02-25 02:05:14
Kafka: